Få en overdækket terrasse efter dine ønsker

Drømmer du om overdækket terrasse, så du kan bruge dine udearealer endnu mere? Så er Grejsdalens Planteskole det rette sted at få inspiration og rådgivning. Det danske vejr er ikke altid til at opholde sig i, men med en overdækket terrasse bliver mulighederne for det flere. Vi har i en årrække vejledt kunder, både privat og erhverv, som skal bygge en terrasse, udestue eller et orangeri.

Grejsdalens Planteskole ligger tæt på Vejle, Horsens og Billund, men vores kunder kommer fra hele Danmark. Uanset om du er på udkig efter inspiration til, hvordan din næste overdækkede terrasse skal se ud, eller du mangler professionel rådgivning til arbejdet, står vi klar til at hjælpe dig.

Et skridt foran på løsninger

På grund af vores store erfaring med professionel rådgivning om overdækkede terrasser, kender vi de klassiske overvejelser om pris og materiale. Derfor er vi allerede et skridt foran og klar til at hjælpe dig med et godt tilbud til en billig pris, når du besøger os.

Vi er også et skridt foran, når det gælder løsninger.

Som de eneste i landet tilbyder vi løsninger fra ALUKOV, som er et helt unikt produkt, der giver endnu flere muligheder for at designe et personligt produkt, du ikke finder andre steder.

Hvad koster en overdækket terrasse?

Da alle vores kunders ønsker er forskellige, har vi ikke standardpriser på, hvad en overdækket terrasse koster.

Prisen afhænger af, hvad netop du ønsker. Vi giver altid gerne vejledning om priser og også gerne et godt tilbud til en billig pris.​​

Overdækket terrasse? Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at besøge Grejsdalens Planteskole. Udover at du kan finde inspiration til at bygge en overdækket terrasse, vil du også finde inspiration til andre typer tilbygning og alt til haven - herunder planter, som kan pryde både have og opholdsområder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt os via vores kontaktformular eller ved at ringe til os på telefon 75 85 03 87.

Teleskopisk terrasseoverdækning CORSO

Mere komfortabelt opholdssted – ideel til terrasse overdækning

Skræddersyet

Alle CORSO overdækninger fremstilles efter kundens specifikke mål og behov.

Konstruktion

Overdækningerne fremstilles i aluminium profiler, vælg mellem seks forskellige farver, sølv, hvid, beige, antracit, bronze, kobolt blå og træ effekt. Glaspartierne er enten sikkerhedsglas eller polycarbonat.

Reducere varmeudgifter

Med brug af polycarbonat og sikkerhedsglas begrænses varmetab i konstruktionen. Med elementer som glider let på skinner, er CORSO ideel i alt slags vejr. Designet af CORSO danner også en beskyttende og isolerende barriere mod den tilsluttede bygning.

Let og hurtig installation

Alle vore installatører er egne medarbejdere, uddannet på fabrikken. Vi bruges ingen fremmede håndværkere. Vores installatører vil søge at færdiggøre installationen så hurtigt som muligt uden utidige afbrydelse, under hensyntagen til en perfekt installation.

Holdbarhed

Konstruktionen er lavet af A kvalitets ikke korrosivt aluminium som standard. Konstruktionen pulverlakeres for at lave en beskyttende barriere omkring profilerne.

Let vedligeholdelse

Aluminiums konstruktionen og polycarbonat kan afvaskes med vand, døre, låse og lukke systemer bør smøres en til to gange årligt(WD40 eller lign.). Sikkerhedsglas rengøres på samme måde som øvrige vinduer i huset.

Beskyttelse mod solen

Markiser og skyggegardiner kan leveres efter ønske.

Ekstra tilbehør

CORSO tilbyder det største udvalg af ekstra tilbehør som f.eks. myggenet, katte- og hundelem, ventilationsvinduer m.m.

Forhør nærmere om muligheder.

​Den teleskopiske CORSO overdækning er den ideelle løsning til udvidelse af det overdækkede areal af din terrasse samt til afdækning af en pool nær ved en bygning. Du kan bruge din terrasse fuldt ud selv i dårligt vejr, måske hele året.

Elegant og skræddersyet konstruktion, holdbare kvalitets materialer, stabile bevægelige dele og udsøgt service, alt gør at den unikke overdækning fra Alukov er det bedste valg.

HVORFOR SKAL MAN VÆLGE EN CORSO TELESKOPISK OVERDÆKNING

  • CORSO tilføjer en ny dimension og plads til dit hjem, behagelig og sikker i alt slags vejr.
  • CORSO kan tilpasses til dine specielle terrasse mål, farve og form.
  • CORSO er fremstillet af materialer i høj kvalitet som vil holde i mange år.
  • CORSO kan opgraderes med mange ekstra elementer – skygge markise eller gardiner, myggenet, katte- og hundelem og specielle vinduer til udluftning og m.m.
  • CORSO har bestået stringente afprøvninger imod ekstreme vind forhold og har opnået flere internationale sikkerheds certifikater.
  • CORSO er en vinder og har vundet talrige internationale udstillinger.

Skal vi opfylde dine boligdrømme?

Lad os bygge din unikke ude​stue

Udfyld formularen med dine oplysninger samt ønsker til din nye udestue, terrasse overdækning eller overdækkede pool, så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eneforhandler af ALUKOV i Danmark

Grejdalens Udestuer er de eneste i Danmark der forhandler de fantastiske udestuer fra ALUKOV.

Mange års erfaring med indretning af uderum

Vi har mange års erfaring med at forbedre livet i haven. Nu også med udestuer, overdækning af terrasser og pools.

Professionel rådgivning og vejledning

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at vejlede og rådgive dig til den allerbedste løsninger.

Forlæng de skønne sommeraftener

​Med en moderne, elegant og hyggelig udestue fra os kan I forlænge de hyggelige sommeraftener i haven.

Vi står altid klar til at vejlede jer til den bedste løsning til netop jeres behov. Kontakt os allerede i dag.

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores udestuer eller andre af vores services og produkter, så er du velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

GREJSDALENS UDESTUER

v/Grejsdalens Planteskole Aps

​​Grejsdalsvej 600

​7100 Vejle​

CVR: 31577071

Kontakt

☎ Tlf.: 75 85 30 87

✉ E-mail: kontakt@grejsudestuer.dk

Følg os

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Samarbejdspartnere

Find vej